2022 Results HU

EREDMÉNYEK 2022 – A KÖVETKEZŐ SZINT ELÉRÉSE 

A Burckhardt Compression Szolgáltatási Részlege öt éve intenzíven foglalkozik az ügyfelek visszajelzéseivel. Ügyfélközpontú megközelítésünk és az a jövőképünk vezérel minket, hogy a termékek teljes életciklusa alatt kapcsolatban maradjunk az ügyféllel, így a jövőben is kérni fogjuk, hogy ossza meg velünk visszajelzéseit. 2022-ben a felmérésnek több, mint 1000 résztvevője volt, valamennyi kontinensről és számos különböző országból. A széles körű részvételnek köszönhetően részletes helyi eredményekből meríthetünk, és oszthatjuk meg azokat Önökkel. Ha pedig több, mint 10 válasz érkezik, akár vállalati vagy telephelyi szintű felmérést is felkínálhatunk. Ez segítene még jobban összpontosítani a tárgyalásokat arra, hogy hogyan mélyíthetjük el együttműködésünket az Ön üzletmenetét helyben befolyásoló, konkrét témák fejlesztése és kidolgozása érdekében.  

Készen áll? Szívesen adunk Önnek tanácsot azzal kapcsolatban, hogyan fejlődhet tovább a jövőbeni partnerségünk, és hogyan tudnánk még jobban megfelelni az Ön igényeinek. Várjuk jelentkezését! 

Az alábbi összefoglaló videó megtekintésével egy percben bepillantást nyerhet az eredményekbe.  

Teljesítményjelentés 

Megváltoztattuk az eredmények jelentésének módját, így mostantól a felmérés eredményeit és tendenciáit régiók, országok és iparágak szerint is meg tudjuk mutatni, valamint ki tudunk térni a legfontosabb ügyfelek egyéni eredményeire is. Itt találja az általános globális eredményeket. Az egyéni eredmények megtekintéséhez kérjük, forduljon a helyi területi értékesítési vezetőjéhez!  

A Monitoring kategóriát 2022-ben újonnan vezettük be a felmérésben, ezért még nem mutat előzményadatokat.  

A siker kulcsa

Nagy hangsúlyt fektettünk a proaktivitás területére és arra, hogy mennyire könnyű a kapcsolatfelvétel, illetve az együttműködés a Burckhardt Compression vállalattal. Ehhez a digitalizáció fontos szempont és kiemelt fontosságú megközelítés. Lehet, hogy már részt vett olyan megközelítésekben, mint például az UP! Solutions és a myFleet, az ügyfélportálplatform. Mindezek mellett az egyszerűség nemcsak a gyors folyamatokról és a hatékonyabb munkavégzésről szól, hanem a tapasztalatok megosztására is szükség van más, azonos szintű részlegekkel a szervezeten belül, hogy tanulhassunk másoktól és megoszthassuk a hasonló kérdésekkel kapcsolatos meglátásokat.  

 

A legnagyobb elégedettség
Mérnöki, monitorozási támogatási és javítási kompetenciák.
A legnagyobb fejlődési lehetőség Proaktivitás és pótalkatrészek szállítási ideje.

 

A legnagyobb szintű elégedettséget a javítási kompetenciák, a felügyeleti támogatás és a mérnöki tevékenység körében értük el. Bár javult a Proaktivitás, a Gyakorlatiasság és a Kényelem kategóriák megítélése, még mindig van fejlődési potenciál a proaktív megközelítésben a tájékoztatás és a javaslatok felvetése, a folyamatok kezelése, valamint a pótalkatrészek és a javítások kiszállításainak határideje terén.  

 

A tapasztalatok megosztása

Miután megosztja a Burckhardt Compression vállalattal kapcsolatos tapasztalatait, jobban motiválhatjuk munkatársainkat a pozitív véleményével és visszajelzéseivel, és ez lehetőséget ad arra is, hogy az egyes észrevételeken dolgozva javítsuk a teljesítményünket az egyes területeken. A legjobb értékelést a munkatársak erőfeszítései és arra való hajlandóságuk kapta, hogy az elvártnál többet nyújtsanak, és hozzájáruljanak az Ön életének megkönnyítéséhez. Másrészt úgy látjuk, hogy Önök több támogatást vártak volna el, amikor az egyéni igényekről volt szó, és nagyobb rugalmasságot kívántak volna e tekintetben.  

A márka megítélése

A Burckhardt Compression egyre inkább elismert más márkák szolgáltatójaként is. Egyébként tudta, hogy az Ön helyi Burckhardt Compression szervizközpontja márkától függetlenül is nyújthat szervizmegoldásokat kompresszorai számára? Próbálja ki, és vegye fel velünk a kapcsolatot most! Arra törekszünk, hogy az Ön első számú választása legyünk a kompresszorokkal kapcsolatos szolgáltatások terén, és folyamatosan keményen dolgozunk a teljesítményünk és a kínálatunk fejlesztésén.   

Általános elégedettség 

A Burckhardt Compression egészség-, biztonság- és környezettudatos vállalat (HSE), és ez jelentős szerepet játszik a munkákban, és igyekszünk folyamatosan javítani a teljesítményünket. A biztonság prioritást élvez – a munkaerőnk a legnagyobb értékünk, és ha védtelenül hagyjuk őket, az a legsúlyosabb kockázatot jelentheti. Örülünk, hogy munkatársaink az Ön teljes megelégedésére kezelik a HSE körébe tartozó kérdéseket. 

Összességében munkatársai 90%-a jelentette ki, hogy nagyon elégedett a Burckhardt Compressionnel mint vállalattal, ami javulást jelent a korábbi eredményekhez képest.