2023 Results HU

Az ügyfélelégedettségi felmérés 2023-as eredményei – Az Ön vállalati eredményei.

A visszajelzések kérése az Önökkel folytatott mindennapi üzletmenetünk és kommunikációnk szerves részét képezi. A Burckhardt Compression a jövőben is folytatni szeretné ezt a hagyományt, melynek keretében visszajelzésüket kérjük. Mi a célunk ezzel? Az Önök véleménye valóban számít, és döntő fontosságú a folyamatos fejlődésre való törekvésünkben. Ahhoz, hogy konkrétabb és részletesebb profilt készíthessünk az Önök vállalatáról, reményeink szerint a vállalat több mint 10 képviselőjétől kapunk visszajelzést, ami az Önök cégéhez jobban igazodó és specifikusabb eredményeket fog biztosítani anélkül, hogy általános értelmezésekre lenne szükség.

2023-ban sikerült egy még nagyobb lépést tennünk: 77 országból több mint 1200 résztvevőtől kaptunk visszajelzést, és 30 egyedi vállalati jelentést készítettünk el, amelyek mindegyike segít nekünk abban, hogy nagyobb értéket teremtsünk a partneri kapcsolatainkban.

Az alábbi összefoglaló videó megtekintésével egy percben bepillantást nyerhet az eredményekbe.  

Teljesítményjelentés 

Ez volt az első olyan év, amelyben minden kategóriában előrelépés történt az előző évhez képest. Négy teljesítménykategória érte el a 90%-ot meghaladó elégedettségi szintet, ami kiemelkedő eredmény. A proaktivitás területén még mindig fejlődhetünk, és ennek érdekében továbbra is együtt fogunk dolgozni Önökkel.

A siker kulcsa

Az Önök visszajelzései alapján nagy hangsúlyt fektettünk a proaktívabb működésre, valamint a pótalkatrészek szállítási idejének és kapcsolódó folyamatainak a javítására. Megértettük, hogy Önök nagyobb hatékonyságot szeretnének, gyors és redundancia nélküli ajánlattételi/rendelési folyamatokat, állandó hozzáférést az információkhoz az időzónákra való tekintet nélkül, hozzáférést a megrendelésekhez és a kézikönyvekhez a tartózkodási helyüktől függetlenül, még azelőtt szeretnék tudni az alkatrészek érkezési idejét, mielőtt a megrendelést leadják – és e visszajelzések alapján úgy ítéljük meg, hogy a Burckhardt Compression ügyfélportál platformja, a myFleet hasznos eszköz lesz az Önök számára. A myFleet bevezetése mellett világszerte racionalizáltuk folyamatainkat azáltal, hogy meghatározott szerepköröket és felelősségi köröket alakítottunk ki, amelyek javítják a hatékonyságot és lehetővé teszika magasabb ügyfél elégedettség elérését.

 

Legmagasabb elégedettségi szint:
A mérnöki, a javítási és a helyszíni szervizelés gyakorlati képességei és kompetenciái.
A leginkább továbbfejlesztendő
Proaktivitás, pótalkatrészek szállítási ideje és folyamatai.

 

Önök közül a legtöbben továbbra is rendkívül elégedettek munkatársaink hozzáértésével és képességeivel. Különösen igaz ez akkor, ha mérnöki, javítási, felügyeleti és helyszíni szolgáltatási tevékenységekről van szó. Ezek a képességek kritikus fontosságúak a nagyobb hatékonyság és a kibocsátáscsökkentés szempontjából. Ennek érdekében indítottunk egy kezdeményezést, hogy megvizsgáljuk azokat az elavuló eszközöket, amelyek már nem felelnek meg a helyi előírásoknak vagy a fenntarthatósági követelményeknek. A BC Activate révén egy olyan kategóriavezető megoldást kínálunk, mellyel a márkától függetlenül bármely kompresszoron elvégezhetők a szükséges módosítások ahhoz, hogy azok ismét megfeleljenek a követelményeknek, és hogy csökkenthető legyen a károsanyag-kibocsátásuk.

Ha Ön is szeretné hasznosítani szervezetünk képességeit, és bővíteni szeretné alkalmazottai hozzáértését, csatlakozzon ügyfélképzési programunkhoz, amely technikai képzéseket és nagyszerű gyakorlati foglalkozásokat is kínál a teljes körűen felszerelt és modern képzési központunkban a svájci Winterthurban.

 

A tapasztalatok megosztása

Köszönjük az ötleteket, amelyeket megosztottak velünk, hogy további javulást érhessünk el az adott területen vagy az Önök vállalatával való kapcsolatunkban. Emellett azt is láttuk, hogy Önök jó és tiszteletteljes kapcsolatot ápolnak a Burckhardt Compression alkalmazottaival, ami külön öröm számunkra, és nagyra értékeljük a vállalatunkba vetett bizalmukat. Másrészről több olyan fejlesztési területet is azonosítottunk, amelyekre több figyelmet kell szánnunk. Ezeket a területeket külön-külön kezeljük, és csapatunk Önökkel együttműködve olyan megoldásokon dolgozik majd, amelyek megfelelnek az Önök igényeinek és erősítik a partneri kapcsolatunkat.

2. MILYENNEK LÁTJÁK AZ ÜGYFELEK A BURCKHARDT COMPRESSION VÁLLALATOT?

A Burckhardt Compression széleskörű szakértelemmel és képességekkel rendelkezik mind a saját, mind a más márkájú kompresszorok felújítása vagy korszerűsítése terén. Tekintse át a teljesítményünket bemutató sikertörténeteket! Bármi legyen is az Ön igénye, a Burckhardt Compression megtalálja a legmegfelelőbb megoldást.

Erős biztonságtechnikai kultúránkkal továbbra is arra törekszünk, hogy az Önök által leginkább preferált teljes körű szolgáltatóvá váljunk. A Burckhardt Compression három ISO szabvány, az ISO9001, az ISO14001 és legutóbb az ISO45001 tanúsítást is megszerezte.

3. AZ ÜGYFÉLELÉGEDETTSÉG SZINTJE

Munkatársaink számára a biztonság elsődleges szempont. Ez nem csupán a saját létesítményeinkben érvényesül, hanem az Önök telephelyein is. Határozottan támogatjuk a valódi biztonsági kultúrát, amely magában foglalja a munka és a magánélet közötti egészséges egyensúlyt.

Összefoglalva: a Burckhardt Compression az idén is magas, 92%-os általános elégedettségi szintet ért el Önök között. Kiemelt szerepet játszik a termékek és szolgáltatások kínálatával való általános elégedettség, de még ennél is fontosabb, hogy Önök elismeréssel nyilatkoztak hozzáértő munkatársainkról, akik mindig a lehető legjobb szolgáltatást igyekeznek nyújtani Önöknek, és mindent megtesznek, hogy szorosabbra fűzhessük az Önökkel való üzleti kapcsolatunkat.