2020 TR Results

YENİ İLKEMİZ: GERİ BİLDİRİM İSTEMEK

Geri bildiriminiz için teşekkürler, zaman ayırdığınız için müteşekkiriz.

İyileştirme sürecinin bir yolculuk olduğunu, başka bir deyişle, “bir kestirme” olmadığını ve birlikte kritik noktaları gözden kaçırmayacağımızı kabul etmemiz önemlidir. Anket bulgularını değerlendirdikten sonra aşağıda belirtilen adımları attık:

  • Anında etki gösterecek iyileştirme alanları belirlendi
  • Orta ve uzun vadede iyileştirmemiz gereken temel konularda küresel ve yerel eylem planları geliştirildi.
  • Sonuçları size ileterek yerel boyutları tartışma fırsatı tanındı.

Birlikte çalışma şeklimizi iyileştirmek ve tüm markalara yönelik lider hizmet sağlayıcınız olma hedefimiz temel önem taşıdığı için, belirlenen iyileştirme alanlarını takip etmeye kararlıyız.

1. PERFORMANS RAPORU

Sonuçlar küresel bir bakış açısını temsil etmekte ve tüm Burckhardt Compression organizasyonu olarak neye odaklandığımızı ve güçlünün yanı sıra zayıf yönlerimizi nasıl değerlendirdiğimizi yansıtmaktadır. Bu nedenle yerel sonuçlar değişiklik gösterebilir ve tıpkı eylem planlarının yerel pazarlara uyarlanabilmesi gibi daha ayrıntılı bir şekilde ele alınacaktır.

Başarının anahtarı

Bu anket aracılığıyla, müşterilerimiz en çok mühendislik yetkinliğimizden ve Saha Servis Temsilcilerimizin problem çözme yeteneklerinden memnun olduklarını gözlemledik. Bu, personel geliştirme programımızın ve çalışanların eğitimi ile ilgili çabalarımızın olumlu bir şekilde fark edildiğini doğrulamaktadır. Ek olarak, anket, kompresörlerde durum kontrolü yapmaya yönelik izlediğimiz metodik yaklaşımın (Compressor System Integrity Survey – CSIS) mühendislik çözümlerimizi güçlendirdiğini de gösterdi.

 

En yüksek memnuniyet
mühendislik yetkinliğimiz ve saha Servis Temsilcilerimiz
En düşük memnuniyet
proaktiflik ve onarım teslimat süresinin

 

İyileştirme potansiyeli

Anket, proaktiflik ve onarım teslimat süresinin iyileştirme konusunda azami düzeyde potansiyele sahip olduğumuz noktalar olduğunu da ortaya koydu. Bununla birlikte proaktif performansımızı geliştirmiş olsak da, bu alanda hala büyüme potansiyeline sahip olduğumuzu belirtmeliyiz.

Bu nedenle, TechXchange‘de müşterilere yönelik daha fazla web semineri düzenleyeceğiz. Bu platformda, belirli müşteri ihtiyaçlarını karşılaşmakta ve müşterileri yeni teknolojiler hakkında proaktif olarak bilgilendiren mühendislik çözümlerini paylaşmaktayız. Ayrıca müşteri ihtiyaçlarına daha hızlı ve kolay erişim sağlayan sanal müşteri etkinlikleri düzenleyerek dijital ve sanal dünyadaki faaliyetlerimizi de yoğunlaştırdık. Her şeyin ötesinde, Burckhardt Compression dünyasında neler olup bittiğine dair daha sık bilgi vereceğiz.

Daha fazla servis merkezi açarak hizmet alanımızı büyütüyoruz, bunların tümü sorularınıza daha hızlı yanıt vermemizi ve size daha yakın ve yerel olabilmemizi sağlayacak.

2. MARKA ALGISI

Burckhardt Compression’ın lider bir hizmet sağlayıcı olarak algılanmasıyla ilgili olarak,%73’ünüzün bizi lider bir hizmet sağlayıcı olarak görmesinden memnuniyet duyuyoruz. %88’iniz Burckhardt Compression’ı hizmetlerle ilişkilendiriyor ancak yalnızca %60’ınız bizi tüm markaların hizmetleriyle ilişkilendiriyor. Tüm kompresör markaları için hizmetlerimizi ve yeteneklerimizi daha iyi tanıtmanın yollarını daha önce belirlemiştik.

3. MÜŞTERİLERİMİZ NE KADAR MEMNUN?

Anket katılımcılarının %80’inden fazlası, bazı yenilikler ve hatta önemli gelişmeler fark ettiklerini bildirdi ve %86’sı Burckhardt Compression ve sunduğu olanaklardan memnun olduklarını doğruladı. Müşteri geri bildirimlerine dayalı bu sürekli iyileştirme süreci ile ürünlerimizi, hizmetlerimizi ve iç süreçlerimizi daha da geliştirebileceğimize ve böylece sizin için en iyi ortak olabileceğimize inanıyoruz.

 

Şimdi üye Ol

 

 

Ülkenizde üzerinde çalıştığımız iyileştirme alanlaarι hakkında bilgi almak ister misiniz? Lütfen yerel satış temsilcinizle veya doğrudan Müşterinin Sesi ekibiyle iletişime geçin (soldaki iletişim düğmesini kullanarak).

 

Geri bildirim Sağlayin